Vårt team

Erlend Magnus   Muskelterapeut, massør og personlig trener  Erlend kom til Vitales fra Nimi, Norsk idrettsmedisinsk institutt. Han har lang og bred erfaring innenfor opptrening og behandling av muskel- og skjelettplager. Erlend har en bachelorgrad i osteopati ved Norges Helsehøyskole og er utdannet massør ved Axelsons Body Work School. Han er også en erfaren Personlig Trener, med en bachelor i idrett fra høgskolen i Hedmark. Erlend tilbyr osteopatisk behandling, muskelterapi og massasje. I tillegg gir han deg trenings- og hjemmeøvelser ved behov. Bestill time med Erlend her .

Erlend Magnus

Muskelterapeut, massør og personlig trener

Erlend kom til Vitales fra Nimi, Norsk idrettsmedisinsk institutt. Han har lang og bred erfaring innenfor opptrening og behandling av muskel- og skjelettplager. Erlend har en bachelorgrad i osteopati ved Norges Helsehøyskole og er utdannet massør ved Axelsons Body Work School. Han er også en erfaren Personlig Trener, med en bachelor i idrett fra høgskolen i Hedmark. Erlend tilbyr osteopatisk behandling, muskelterapi og massasje. I tillegg gir han deg trenings- og hjemmeøvelser ved behov.

Bestill time med Erlend her.

Sara Chacko   Kostholdsveileder  Sara har jobbet fast med helse og kosthold i nesten tjue år. Sammen med Trine Berge, har Sara skrevet bøkene Supermat (2010), Beautyfood (2011), Supersmoothies (2012) og Dønn Grønn (2018). Sara har en bred kundekrets, som inkluderer idrettsutøvere, ledere, folk med kroniske lidelser og barnefamilier. Sara jobber helhetlig og tar hensyn til livsstil, emosjonelle og mentale tilstander. Få god veiledning om hvordan du kan forbedre både helse og hverdag gjennom å ta gode grep i ditt daglige kosthold. Bestill kostholdsveiledning med Sara her .

Sara Chacko

Kostholdsveileder

Sara har jobbet fast med helse og kosthold i nesten tjue år. Sammen med Trine Berge, har Sara skrevet bøkene Supermat (2010), Beautyfood (2011), Supersmoothies (2012) og Dønn Grønn (2018). Sara har en bred kundekrets, som inkluderer idrettsutøvere, ledere, folk med kroniske lidelser og barnefamilier. Sara jobber helhetlig og tar hensyn til livsstil, emosjonelle og mentale tilstander. Få god veiledning om hvordan du kan forbedre både helse og hverdag gjennom å ta gode grep i ditt daglige kosthold.

Bestill kostholdsveiledning med Sara her.

Guro Dalby   Yogamassør  Guro gir individuelle behandlinger i ayurvedisk yogamassasje, en holistisk massasjeform som kombinerer oljemassasje med yogabaserte muskeltøyninger. Man behandler alltid hele kroppen selv om klienten har spesifikke utfordringer, siden problemet ikke alltid sitter der man kjenner det best. Hun har sin utdannelse fra Indian Institute of Ayurvedic Yogamassage i Mysore og fra Axelsons Gymnastiska Institute i Stockholm. Guro ønsker å legge til rette for at du trygt skal kunne gi slipp på muskelspenninger og oppnå en større ro og tilfredshet i kroppen. Hun har bred erfaring i arbeid med mennesker som står i prosesser og er opptatt av at yogamassasje kan være en støtte på mange nivåer. Bestill yogamassasje her .

Guro Dalby

Yogamassør

Guro gir individuelle behandlinger i ayurvedisk yogamassasje, en holistisk massasjeform som kombinerer oljemassasje med yogabaserte muskeltøyninger. Man behandler alltid hele kroppen selv om klienten har spesifikke utfordringer, siden problemet ikke alltid sitter der man kjenner det best. Hun har sin utdannelse fra Indian Institute of Ayurvedic Yogamassage i Mysore og fra Axelsons Gymnastiska Institute i Stockholm. Guro ønsker å legge til rette for at du trygt skal kunne gi slipp på muskelspenninger og oppnå en større ro og tilfredshet i kroppen. Hun har bred erfaring i arbeid med mennesker som står i prosesser og er opptatt av at yogamassasje kan være en støtte på mange nivåer.

Bestill yogamassasje her.

Jonas Landstad   Klassisk massør  Jonas gir deg en avslappende og stressdempende massasje. Han arbeider dyptgående med muskulaturen for å løse opp i spenninger, muskelknuter og triggerpunkt. Behandling tilrettelegges etter dine behov og ønsker. Jonas Landstad er utdannet ved Axelsons bodywork school i Oslo. Bestill din massasje med Jonas her .

Jonas Landstad

Klassisk massør

Jonas gir deg en avslappende og stressdempende massasje. Han arbeider dyptgående med muskulaturen for å løse opp i spenninger, muskelknuter og triggerpunkt. Behandling tilrettelegges etter dine behov og ønsker.

Jonas Landstad er utdannet ved Axelsons bodywork school i Oslo. Bestill din massasje med Jonas her.

Michael Larsen   Yogic Arts Yogalærer, Bevegelsesterapeut, Massør  Michael tilbyr privatundervisning i yoga, massasje, privatundervisning i bevegelighetstrening (styrke og fleksibilitet) og pusteøvelser (hatha yoga og moderne metoder). Han har undervist yoga siden 2011, på yogastudioer, treningssentre, for bedrifter og privat. Med bred erfaring fra flere stiler yoga, har han spesialisert seg i Yogic Arts og er direkte sertifisert under grunnleggeren Duncan Wong. Han er også fremste representant for Yogic Arts i Norden og en del av systemets lærerfakultet. I 2013 grunnla han konseptet Movement Exploration, en morsom og lærerik arena som åpner og styrker kroppen med bevegelser fra ulike disipliner. Michael har en toårig fagutdannelse i massasjeterapi ved Institutt for Helhetsmedisin. Et program med terapeutisk massasje og bevegelsesterapi kan få orden på spesifikke individuelle problemer som skaper smerte, men også lære kroppen din å bevege seg bedre generelt. Teknikkene inkluderer massasjeterapi for å lindre spenning og smerte, og terapeutiske øvelser som øker muskulær styrke og bevegelighet i ledd. Bestill time med Michael her .

Michael Larsen

Yogic Arts Yogalærer, Bevegelsesterapeut, Massør

Michael tilbyr privatundervisning i yoga, massasje, privatundervisning i bevegelighetstrening (styrke og fleksibilitet) og pusteøvelser (hatha yoga og moderne metoder).

Han har undervist yoga siden 2011, på yogastudioer, treningssentre, for bedrifter og privat. Med bred erfaring fra flere stiler yoga, har han spesialisert seg i Yogic Arts og er direkte sertifisert under grunnleggeren Duncan Wong. Han er også fremste representant for Yogic Arts i Norden og en del av systemets lærerfakultet. I 2013 grunnla han konseptet Movement Exploration, en morsom og lærerik arena som åpner og styrker kroppen med bevegelser fra ulike disipliner.

Michael har en toårig fagutdannelse i massasjeterapi ved Institutt for Helhetsmedisin. Et program med terapeutisk massasje og bevegelsesterapi kan få orden på spesifikke individuelle problemer som skaper smerte, men også lære kroppen din å bevege seg bedre generelt. Teknikkene inkluderer massasjeterapi for å lindre spenning og smerte, og terapeutiske øvelser som øker muskulær styrke og bevegelighet i ledd. Bestill time med Michael her.

Magnus Angeltveit Kjølen   Vegansk og Raw Food Ernæringsfysiolog  Magnus tilbyr ernæringsrådgivning med fokus på vegansk, immunstyrkende, plantebasert mat som raskt restituerer kroppen fra innsiden. Han har de siste 10 årene jobbet med mat som medisin for blant annet Hippocrates Helse og Funksjonellmedisinsk Institutt, og undervist landet rundt innen ernæringsterapi, tarmhelse og avgiftning. Han vektlegger et plantebasert kosthold som tilrettelegger for for en sunn tarmflora og effektiv fordøyelse. Magnus er utdannet i ernæringsfysiologi fra Atlantis Medisinske Høgskole (2010) hvor han fordypet seg i forskning på probiotika og betydningen mikrolivet i tarmen har for humør og immunitet. Dette førte til videre studier av levende mat som medisin med erfaringsbasert kunnskap fra steder som Hippocrates Health Institute og Tree of Life Rejuvenation Centre. Bestill konsultasjon med Magnus her .

Magnus Angeltveit Kjølen

Vegansk og Raw Food Ernæringsfysiolog

Magnus tilbyr ernæringsrådgivning med fokus på vegansk, immunstyrkende, plantebasert mat som raskt restituerer kroppen fra innsiden. Han har de siste 10 årene jobbet med mat som medisin for blant annet Hippocrates Helse og Funksjonellmedisinsk Institutt, og undervist landet rundt innen ernæringsterapi, tarmhelse og avgiftning. Han vektlegger et plantebasert kosthold som tilrettelegger for for en sunn tarmflora og effektiv fordøyelse. Magnus er utdannet i ernæringsfysiologi fra Atlantis Medisinske Høgskole (2010) hvor han fordypet seg i forskning på probiotika og betydningen mikrolivet i tarmen har for humør og immunitet. Dette førte til videre studier av levende mat som medisin med erfaringsbasert kunnskap fra steder som Hippocrates Health Institute og Tree of Life Rejuvenation Centre.

Bestill konsultasjon med Magnus her.

Rebekka Reitan   Akupunktør og spesialist i Tradisjonell Kinesisk Medisin, Yogalærer 500RYT, Mindfulnessinstruktør  Rebekka er opptatt av å hjelpe mennesker med stresshåndtering og smertereduksjon gjennom yoga, mindfulness og akupunktur. Hun gir råd som følger tradisjonell Kinesisk medisinsk praksis. Rebekka underviser i Ashtanga Yoga, Vinyasa Yoga, Yin Yoga og Mindful Restorative Yoga. Bestill yoga, mindfulness eller akupunktur med Rebekka her .

Rebekka Reitan

Akupunktør og spesialist i Tradisjonell Kinesisk Medisin, Yogalærer 500RYT, Mindfulnessinstruktør

Rebekka er opptatt av å hjelpe mennesker med stresshåndtering og smertereduksjon gjennom yoga, mindfulness og akupunktur. Hun gir råd som følger tradisjonell Kinesisk medisinsk praksis. Rebekka underviser i Ashtanga Yoga, Vinyasa Yoga, Yin Yoga og Mindful Restorative Yoga.

Bestill yoga, mindfulness eller akupunktur med Rebekka her.

Ewa Bartkowiak   Massør og yogainstruktør  Ewa er en erfaren massør som er opptatt av å gi stressreduserende behandlinger. Hun har jobbet som massør og yogainstruktør på ulike luksusretreats over hele verden, blant annet på cruiseshipene til National Geographic. Ewa tilbyr thaimassasje, avslapningsmassasje, graviditetsmassasje, fotmassasje, hodemassasje og private yogatimer. Om du ønsker å redusere stress og spenninger i kroppen er Ewa riktig terapeut for deg. Bestill massasje her .

Ewa Bartkowiak

Massør og yogainstruktør

Ewa er en erfaren massør som er opptatt av å gi stressreduserende behandlinger. Hun har jobbet som massør og yogainstruktør på ulike luksusretreats over hele verden, blant annet på cruiseshipene til National Geographic. Ewa tilbyr thaimassasje, avslapningsmassasje, graviditetsmassasje, fotmassasje, hodemassasje og private yogatimer. Om du ønsker å redusere stress og spenninger i kroppen er Ewa riktig terapeut for deg.

Bestill massasje her.

John Bentham  Yoga- og meditasjonslærer  John har praktisert og undervist yoga i over 30 år. Hans lærere er blant annet Sri Sharon Gannon, grunnlegger av Jivamukti Yoga og Duncan Wong, grunnlegger av Yogic Arts. John studerte Capoeira med Master João Grande i 1989. Han bodde i Shanghai fra 2005 til 2008 og grunnla Eight Treasures Yoga, som ble et svært populært studio blant yoga- og meditasjonsutøvere. I 2009 grunnla han Eight Treasures Yoga i Oslo sammen med sin kone Xia Liyang. Johns undervisningsmetoder kombinerer både østlige og vestlige tradisjoner, inkludert buddhisme og psykologi. Hans timer er alltid tankevekkende og inspirerende. Bestill yoga med John her .

John Bentham

Yoga- og meditasjonslærer

John har praktisert og undervist yoga i over 30 år. Hans lærere er blant annet Sri Sharon Gannon, grunnlegger av Jivamukti Yoga og Duncan Wong, grunnlegger av Yogic Arts. John studerte Capoeira med Master João Grande i 1989. Han bodde i Shanghai fra 2005 til 2008 og grunnla Eight Treasures Yoga, som ble et svært populært studio blant yoga- og meditasjonsutøvere. I 2009 grunnla han Eight Treasures Yoga i Oslo sammen med sin kone Xia Liyang. Johns undervisningsmetoder kombinerer både østlige og vestlige tradisjoner, inkludert buddhisme og psykologi. Hans timer er alltid tankevekkende og inspirerende.

Bestill yoga med John her.

Mats Onsum  Yogalærer  Mats startet sin praksis på Eight Treasures Yoga i Oslo, og gjennomførte sin 200-timers yogalærerutdanning i 2014 samme sted. Mats har også fullført 50 timer med Yin Yoga, og 200 timer med Yogic Arts. Som lærer ønsker han å hjelpe mennesker med å utforske sitt eget vesen gjennom yoga. Å oppnå økt kroppsbevissthet, tilstedeværelse og kontakt med egen pust, og skape et solid fundament for utforsking av kropp, sinn og følelser - og koblingen mellom disse. Bestill yoga med Mats her .

Mats Onsum

Yogalærer

Mats startet sin praksis på Eight Treasures Yoga i Oslo, og gjennomførte sin 200-timers yogalærerutdanning i 2014 samme sted. Mats har også fullført 50 timer med Yin Yoga, og 200 timer med Yogic Arts. Som lærer ønsker han å hjelpe mennesker med å utforske sitt eget vesen gjennom yoga. Å oppnå økt kroppsbevissthet, tilstedeværelse og kontakt med egen pust, og skape et solid fundament for utforsking av kropp, sinn og følelser - og koblingen mellom disse.

Bestill yoga med Mats her.

Siv Maria Lund  Akupunktør MAF  Siv har en bachelorgrad i akupunktur fra Høyskolen Kristiania i Oslo, og er medlem av akupunkturforeningen. Hun har hovedfokus på muskel- og skjelettlidelser samt fødselsforberedende akupunktur (modningsakupunktur), men behandler det meste av ulike lidelser innenfor rammene til tradisjonell kinesisk medisin. Muskel- og skjelettproblematikk er et stadig økende problem blant befolkningen, og behandling med akupunktur kan gi en smertereduserende effekt samt øke bevegeligheten i berørt område. Det tilbys også triggerpunktbehandling og kopping av muskulære lidelser enten i behandlingen eller som en ekstra behandling. Siv brenner for å hjelpe mennesker, og har fokus på god tid og den gode samtale i møte med sine pasienter. Bestill akupunktur med Siv her

Siv Maria Lund

Akupunktør MAF

Siv har en bachelorgrad i akupunktur fra Høyskolen Kristiania i Oslo, og er medlem av akupunkturforeningen. Hun har hovedfokus på muskel- og skjelettlidelser samt fødselsforberedende akupunktur (modningsakupunktur), men behandler det meste av ulike lidelser innenfor rammene til tradisjonell kinesisk medisin.

Muskel- og skjelettproblematikk er et stadig økende problem blant befolkningen, og behandling med akupunktur kan gi en smertereduserende effekt samt øke bevegeligheten i berørt område. Det tilbys også triggerpunktbehandling og kopping av muskulære lidelser enten i behandlingen eller som en ekstra behandling.

Siv brenner for å hjelpe mennesker, og har fokus på god tid og den gode samtale i møte med sine pasienter.

Bestill akupunktur med Siv her

 

Ønsker du å jobbe hos oss?

Er du en dyktig behandler innen ditt fagfelt og vil bli med i Team Vitales? Vi vil gjerne høre fra deg. Kontakt oss på post@vitales.no eller tlf 934 81 777.